Business Collection

Upoznajte savršenu kolekciju torbi namijenjenih poslovnim ženama. Uz dosadašnje trendovske torbe za različite prilike koje pripadnice ljepšeg spola obožavaju, studio My Lovely Bag je dizajnirao liniju torbi namijenjenih poslovnim ženama i studenticama koje u svoj radni dan, osim neophodnih osobnih stvari, moraju ponijeti laptop, tablet, fascikle s dokumentima ili knjige. Kolekcija je obojana neutralnim bojama poput crne, bež, svijetlo roze i zlatne.

Opširnije...

Meet the bag: Noella

Novi predmet obožavanja: Noella. Izrađena je od visokokvalitetne eko kože čiji kraljevski uzorak je postignut prošivanjem posebnom tehnikom. Luksuz i elegancija epiteti su koje ćemo vezati uz ovu ljepoticu koja će biti idealna pratilja od svakodnevnih do svečanijih kombinacija i prilika.

Opširnije...

Mommy Collection

Kolekcija koju smo osmislili i dizajnirali za mame te njihove princeze koje vole biti modno usklađene sa svojim mamama. Kolekcija se sastoji od nekoliko praktičnih i nevjerojatno lijepih modela koji će biti savršena pratnja svakoj mami u različitim prilikama.

Opširnije...

Facebook

 

Instagram

Premium Joomla Templates